De leukste portretsessies die ik al mocht doen

Ondertussen fotografeer ik al 4 jaar als Fredography en help ik bedrijven en ondernemers om goed in beeld te komen. Op deze pagina maak ik een klein overzichtje van mijn favoriete portretsessies.

Wat maakt een portretsessie een favoriete portretsessie? Wel dat hangt af van verschillende omstandigheden. Het kan zijn dat het eindresultaat geweldig is, of dat de geportretteerde een geweldige indruk op mij maakte.

Interescaut met The Product Architects

Met Joeri en Hederik van The Product Architects deed ik een portretsessie in het oude gebouw van Interescaut. De verlaten fabriekspand straalde exact uit wat de heren op wilden. Gedurende een dik uur liepen we het hele pand af en maakten op verschillende plaatsen portretten.

Twee van de resultaten zie je alvast hieronder.

Koen Van den Eeckhout in Gent

Koen leerde ik kennen via het telenetwerken dat ik in 2020 heb opgestart. Na een toffe netwerk-babbel contacteerde Koen mij voor een portretsessie te boeken. Hoewel ik fan ben van de resultaten, was het grootste succes in deze sessie wat ik van Koen heb geleerd.

Rudi Rooijakkers van Aenaes voor Cement

Of ik één van de ingenieurs die het MAS tot het MAS heeft gemaakt wou fotograferen? Met heel veel plezier zelfs! Rudi en ik ging rondom het MAS op zoek naar de tofste plaatsen om hem in beeld te brengen. Het eindresultaat was te zien in Cement Magazine.

Portretfoto van ondernemer in Antwerpen

De oma van mijn vriendin

Een spontane shoot tijdens een familie bezoek. De oma van mijn vriendin woont in een kleine dorpje ergens in de Spaanse heuvels van Alicante. Tijdens een bezoek vroeg ze mij een foto van haar te maken. Op enkele minuten tijd maakte we dit beeld op haar binnenkoer.

Dempsey in het Centraal Station

Dempsey kende ik van op Twitter. Toen ik nog niet zo heel lang bezig was met fotografie, vroeg ik hem om elkaar eens te ontmoeten. Ondertussen maakten we enkele leuke portretten in het Centraal Station. Met onderstaande foto als gevolg.

Ook zin gekregen om een portretsessie te doen? En wie weet zelfs op deze pagina terecht te komen? Boek dan nu je portretsessie via frederic@fredography.be

Meer artikels lezen:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *