Over Fredography – Freelance fotograaf

Frederic Paulussen - Fotograaf Antwerpen

Fotograaf in Antwerpen

Ik ben Frederic Paulussen en als freelance fotograaf uit Antwerpen kijk ik met mijn camera graag naar alles dat uw bedrijf helpt bij uw visuele communicatie en marketing. Je bedrijfsevenementen vastleggen, foto-reportages maken, en je medewerkers van een professioneel portret voorzien.

Als sinds het middelbaar doe ik aan fotografie. Eerst lag de focus op creativiteit en deed ik mijn best om met nieuwe ideeën af te komen. Experimenteren met digitale fotografie, wat toen nog gloednieuw was, en spelen in de donkere kamer.

Daarna ging ik meer de marketing kant op. Ik werkte een tijdje bij enkele agencies en bedrijven als (content) marketeer. Daar kwam mijn kennis over fotografie heel goed van pas. Het werd er zelfs nog aangesterkt.

De start van Fredography

Ik kon het dan ook niet laten om Fredography op te starten en bedrijven te helpen met hun services en producten in de kijker te zetten. Iets wat ik na al die tijd met groeiend plezier doe.

Met o.a. deze bedrijven werkte ik al samen: Bose International, Huawei Mobile Belgium, Omnia Vastgoed, Tuerlinckx Advocaten, HR magazine, Land Rover Belux, Codit, Ekonomika Alumnia, STIB/MIVB, …

Ik geniet er dan ook van resultaten te boeken voor mijn klanten, hun bedrijf te verkennen, en de medewerkers te leren kennen.

Wil je graag bespreken wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan zeker contact met me op!

Contact gegevens

Fredography BVBA
Elzenhoutstraat 13
2610 Wilrijk
info@fredericpaulussen.be
BE0685841270
BTW BE0685841270