Over Fredography

Frederic Paulussen - Fotograaf Antwerpen

Hey

Ik ben Frederic Paulussen en werk als bedrijfsfotograaf onder de naam Fredography.

Geboren en getogen in Antwerpen waar ik de stad blindelings kan navigeren, maar nu woonachtig in Brussel waar ik mezelf soms opzettelijk verloren laten lopen.

Na een carrière in content en social media marketing, besloot ik mezelf professioneel op mijn passie te gooien.

Als fotograaf wil ik namelijk bedrijven helpen met content en social media visueel sterker te malen. Als marketeer zag ik dat het juiste beeldmateriaal hebben vaak fout loopt bij bedrijven.

En dat is logisch. Fotografie is complex en duurt jaren om onder de knie te krijgen. Met mijn jarenlange ervaring, kan je jezelf dan ook de moeite besparen. Ik maak jouw marketing foto’s graag voor je!

Als fotograaf focus ik mij professioneel op portretfotografie, bedrijfsfotografie, en (bedrijfs)eventfotografie.

Als fotograaf ben ik ook graag onderweg op allerlei verschillende locaties. Daarom ben ik beschikbaar om over heel België (en eigenlijk ook daarbuiten) te fotograferen.

Voor bedrijven zoals Bose, Land Rover, Brouwerij De Koninck, HR magazine, Ekonomika Alumni, … ging al van Parijs tot Friesland en van Rheinland-Pfalz tot London.

Wil graag eens horen wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Of weet je dat gewoon al! Dan kan je mij altijd bereiken op frederic@fredography.be.

Contact gegevens

Fredography BVBA
Elzenhoutstraat 13
2610 Wilrijk
frederic@fredography.be
BE0685841270
BTW BE0685841270