Summerfestival bedrijfsfeest met Cookies & Cream en Kate Ryan

De zomer begint weer en dus was het tijd voor een zomerfestival vonden ze bij Matexi. Om het goede jaar te vieren, de zomer in te zetten, en de gemiste nieuwsjaarfeestjes in te halen. Ontdek Matexi Summerfestival.

Een warme vrijdagavond in Antwerpen aan de waagnatie. De elementen voor een geweldige avond zijn allemaal aanwezig. Rond 17u beginnen de medewerkers van Matexi aan te komen en te genieten. Een korte aanmelding, zich inschrijven voor de latere verloting van een reisje, en natuurlijk gezellig iets met de collega’s drinken.

Ondertussen fotografeert mijn collega Alex Harris portretten voor zij die willen. In één van de feesttenten staat hij opgesteld met lichten. Zo kunnen mensen vrijwillig langsgaan voor een nieuwe LinkedIn-profielfoto.

Iets voor 19u gaat de poort naar de feestzaal open en loopt het terras stilletjes leeg. De feestgangers zoeken hun plaats aan de juiste tafel en gaan gezellig per team zitten. De CEO wandelt naar voor een neemt het woord. Hij bedankt iedereen uitvoerig en doet vooral zijn best het niet te lang te maken, want het is etenstijd!

Een overheerlijke maaltijd wordt geserveerd. Vervolgens neemt de CEO nog eens het woord. Er zijn namelijk heel wat jubilarissen te bedanken. Van 5 jaar aan de slag bij Matexi tot zelfs 30 jaar in het bedrijf. Heel wat namen passeren en krijgen een uitvoerige bedanking.

Vervolgens is het tijd voor het dessert. Een prachtig glas met vanilla-ijs en een plak flinterdunne chocolade die dankzij chocoladesaus in prachtige vormen smelt.

En dan is het bijna tijd om de tafels te verlaten. Nog eerst de verloting van de reis voor 2 medewekers. Deze worden getrokken met de onschuldige handen van Thomas Briels en Loena Hendrickx. En dan was er nog een mysterieuze countdown.

Op 0 valt het doek en staan daar Cookies & Cream. Het komende 1,5u spelen zij de tofste hits om de mensen aan het dansen te krijgen. Gelukkig hebben ze geen 1,5u nodig om dat te bereiken en staat vrijwel iedereen bij het eerste liedje al aan het podium.

Na hun set was er nog een andere special guest: Kate Ryan. Zij speelde haar bekende hits en kreeg zo het publiek nog meer mee.

Helaas was het op dat moment tijd voor mij om naar huis te gaan. Ik liet een energetisch zaal achter mij, maar nam de fijne herinnering toch mee.

Hoe ik aan de slag ging op het event in waagnatie

Met Matexi werk ik ondertussen al enkele maanden samen. Het was dus niet de eerste opdracht voor hen. Samen met Stijn en Karen heb ik ondertussen dan ook een vaste routine waardoor alles steeds vlot loopt.

Tussen alle sleutelmomenten ging ik achter de schermen met de foto’s aan de slag. In Lightroom maakte ik een kleine selectie en stuurde deze door naar Stijn. Zo kon hij tijdens het event al enkele leuke social posts en stories posten.

De zaal zelf was niet overal even goed verlicht. Wat enerzijds natuurlijk een toffe sfeer creëerde. Als fotograaf is dat iets minder handig. Gelukkig had ik de juiste kennis en materiaal mee om ook daar de juiste foto’s te maken.

Benieuwd naar de foto’s? Die ontdek je hier onder!

Ook een fotograaf nodig voor jouw event? Stuur me dan snel een email!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *