Website fotografie voor Growth Leader uit Gent

Voor Growth Leader ging ik in september naar Gent. Specifiek de Ghelamco Arena waar ook MeetDistrict zit. Het kantoor waar Growth Leader de shoot voor hun website fotografie wou laten doen.

Samen met Tanguy, de zaakvoerder van Growth Leader, besprak ik vooraf de details van de foto’s die we voor hun website gingen maken.

Zo moesten alle teamleden een headshot hebben dat ze kunnen gebruiken in hun communicatie. Vooral online zoals de website, maar ook social media en in e-mailverkeer. Een sterke profielfoto helpt daar namelijk de communicatie persoonlijker te maken.

De voordelen van een headshot voor je medewerkers:

  • Je bedrijf krijgt een gezicht
  • Email en online communicatie worden persoonlijker
  • Het maakt je team-pagina uniformer

Verder waren er ook beelden nodig voor op de website. Voor je SEO is het best om originele content te posten. Dat gaat over de teksten maar ook over de foto’s. Stockfoto’s werken je daar vaak in tegen.

Met fotografie voor je website maak je de uitstraling dus niet alleen persoonlijker, je helpt je site ook vindbaar te worden in zoekmachines.

Enkele snelle SEO tips voor de afbeeldingen op je bedrijfswebsite:

  • Geef elke afbeelding een unieke naam voor het uploaden
  • Verklein de foto’s naar de juiste grootte
  • Geef de foto’s een alt-tekst
  • Zorg voor unieke afbeeldingen

Samen met het team van Growth Leader ensceneerden we verschillende scenario’s die relevant zijn voor hun activiteiten. Zo bekwamen we op een namiddagje werk verschillende resultaten die op de website en in sales presentaties pronken.

Ook nood aan professionele foto’s van jouw team? Aarzel niet om mij te contacteren!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *