Portretfotograaf in Gent: De Krook, Sint-Pietersplein, en de Bijloke

Portretfoto aan de krook in gent

Samen met Koen van Baryon Design ging ik op stap op portretfoto’s te maken die zijn communicatie en marketing er professioneler uit doen zien. Als spreker op events en freelancer die in verschillende organisaties actief is, is zo’n portret natuurlijk belangrijk.

Met Koen ging ik de standaard procedure door. We deden een videocall om af te toetsen wat hij net verwacht van een portretfoto, waar hij die wil gebruiken, en welk beeld hij in gedachte heeft.

Met die informatie ging ik aan de slag om een moodboard te maken, die we in een tweede call samen overliepen. In die call legden we ineens de datum vast en bespraken we de route met locaties die ideaal zijn voor het type beelden dat we gingen fotograferen.

Vervolgens gingen we samen op stap. We begonnen op de Bijloke site, gingen verder naar het Sint-Pietersplein, en eindigden bij de Krook. 

De resultaten van deze portretsessie zie je onderaan dit artikel.

Wat Koen Van den Eeckhout zei over de portretsessie

Portretfoto gemaakt in Gent

“Ik heb Fredography ingeschakeld om professionele profielfoto’s te maken. Zo’n fotosessie is altijd een beetje stresserend, maar Frédéric gidst je vol ervaring doorheen het proces: een bespreking vooraf, samen op zoek gaan naar de gewenste stijl en de juiste locaties, de workflow doornemen, het fotograferen zelf, en de feedback achteraf.

Frédéric is erg responsief, luisterde goed naar mijn wensen en leverde heel snel een méér dan perfect eindresultaat af. Eindelijk professionele foto’s van mezelf waar ik echt blij van word!”

Ook interesse om een portretsessie te boeken? Stuur me dan snel een email op frederic@fredography.be

Meer artikels lezen:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *