Podcasts voor vlaamse ondernemers die je zeker moet beluisteren!

Podcast tip Jouw verhaal digitaal

De laatste jaren is podcasten geweldig populair geworden. Er valt over elk onderwerp wel een podcast te vinden. Dus welke zijn er dan relevant voor jou als ondernemer?

In deze blogpost vermeld ik graag enkele podcasts die je kunnen helpen bij je ondernemerschap. Je hoort andere ondernemers aan het woord, tips over productiviteit en marketing, of hoe je een weg naar succes kan banen.

Vlaamse Podcasts met interviews

Een handige manier om nieuwe skills te leren en inzichten te verwerven is luisteren hoe experts de dingen zien en aanpakken. In deze podcasts is dat de focus. Steeds een andere expert die zijn of haar verhaal komt vertellen.

50koffies

In deze podcast gaan Nadia en Yana aan tafel zitten met ondernemers en experten om een koffie en een leuk gesprek te delen. Zo bekom ook jij aan enkele nieuwe inzichten.

Jouw Verhaal Digitaal

Delphine Van Belleghem neemt je mee achter de schermen bij ondernemers die hun verhaal op een creatieve manier vertellen. Ideaal om inspiratie op te doen over je eigen digitale verhaal.

Techmag

Magali De Reu spreekt wekelijks een ondernemer of expert uit alle sectoren en niches. Dit geeft je een mooi beeld over wat er speelt in ondernemend Vlaanderen en zelfs daar buiten.

Brand Breakfast – merk & marketing podcast

Deze podcast van Pavlov Branding verdiept zich in het verbeteren van je merk. Met de hulp van enkele experts gaan ze aan de slag om je inzichten te geven die jouw helpen met je merk nog sterker te maken.

Doeners & Durvers

In deze podcast gaat Mathieu Lansses op zoek naar ondernemers die doen en durven. Je krijgt dus geen huis tuin en keuken advies, maar speciale verhalen van ondernemers die soms wel heel erg speciale jobs hebben.

WeAchieve Recruitment Podcast

Stefan Niemer en Diederik van Vugt van WeAchieve helpen je samen met hun gasten op de wereld van recruitment te ontleden. Zeker interessant voor ondernemers die (op termijn) hun team willen uitbreiden.

Vlaamse podcasts met nieuws en informatie

Podcast ondernemen The Sales Acceleration show van Michael Humblet

De volgende podcasts geven je tips die je makkelijk kan omzetten in actie en het nieuws in de wereld van ondernemers en alles daarrond.

De Growth Marketing Babbel

Deze podcast van AGConsult gaat over usability, conversies, en customer centricity. Zo maak je van je bedrijf de perfecte plaats voor je klanten om hun antwoorden te vinden.

Steven’s Week

Steven Van Belleghem ken je zeker en vast wel. In deze podcast geeft hij je de updates die je als (tech)ondernemer zeker moet weten. Je krijgt ook vaak fragmenten van zijn keynotes te horen.

The Sales Acceleration by Michael Humblet

In deze podcast gaat Michael op zoek naar antwoorden over sales en marketing topics. Je krijgt frequent een nieuwe en korte podcast. Dat is handig want zo kan je met weinig tijd snel je sales verbeteren.

Engelstalige Podcasts voor ondernemers

Er zijn natuurlijk ook enkele podcasts uit het buitenland die voor Vlaamse ondernemers van pas kunnen komen. Hieronder kan je alvast een lijstje vinden met enkele van mijn favorieten.

Welke podcasts kan jij zeker nog aanraden?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *