Event fotografie voor Immersive Dinner in Plein Publiek Brussel

Voor Castel en HP werd ik uitgenodigd hun immersive dinners te fotograferen in Plein Publiek in Brussel. Een geweldige en eerste ervaring voor mij als fotograaf.

Voor HP en Castel heb ik al vaker foto-opdrachten gedaan, deze was echter een first. Plein Publiek in Brussel bevindt zich aan de Kunstberg. Een top locatie, en dus ook de perfecte keuze voor een event om nieuwe toestellen voor te stellen.

Eerst werd iedereen ontvangen voor een drankje en wat genetwerk in de serres van Plein Publiek. Vervolgens werden de gasten naar een grote witte zaal begeleidt. Daar stonden 2 lange tafel klaar om iedereen van een plaatsje te voorzien.

Ondertussen liep ik tussen de gasten en tafels door voor een event fotografie reportage te maken.

De namen werden achter de stoelen geprojecteerd zodat iedereen zeker hun plaatsje kon vinden. En vervolgens werden de verschillende gangen opgediend. Waren er presentaties met indrukwekkende visuals tussendoor. En natuurlijk tijdens het eten waren er allerlei settings waar we naartoe werden geteleporteerd.

Als fotograaf zijn dat geen ideale omstandigeden. Hoewel de zaal volledig wit is, wordt het met de projecties toch aanzienlijk donkerder. En natuurlijk heb je allerlei kleuren die de bezoekers niet altijd even hard flateren.

Als fotograaf moest ik dus in niet al te ideale omstandigheden werken. Maar toch ben ik (en HP en Castel) tevreden met de resutaten. Die zie je hieronder.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *