Portretten voor het persbericht van Mbrella

Regelmatig maak ik foto’s voor persberichten, zo ook voor Mbrella. Die zijn samen met PWC een samenwerking aangegaan rond flexibele mobiliteit voor hun medewerkers.

Mbrella biedt een platform dat toelaat aan bedrijven om specifieke mobiliteitsplannen uit te werken op maat van elk personeelslid.

Voor die samenwerking tussen Mbrella en PWC werd een persbericht uitgestuurd. En daar waren natuurlijk ook foto’s voor nodig. Van Audrey Stampaert, de oprichtster van Mbrella en Bart Van den Bussche de Director bij PwC Belgium.

Super communicatie, mooi resultaat, perfecte service!

Audrey Stampaert

Op het kantoor van PWC in Diegem spraken we alle drie af. We deden een ronde in het gebouw om op verschillende plaatsen foto’s te maken. Van het prachtige dakterras tot de parking (mobiliteit, weet je wel).

Na een klein uurtje waren we rond en hadden we voldoende foto’s van het duo. Enkele dagen laten moest het persbericht al uitgezonden worden, en moesten de foto’s dus ook klaar zijn.

Een dag later had Audrey de foto’s en niet veel later stonden die te pronken in een resem artikels over de nieuwe samenwerking. O.a. op:

Heerlijk om je werk in gebruik te zien.

Ook foto’s nodig voor je persbericht? Stuur dan snel een email naar frederic@fredography.be

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *