Fredography gaat terug op bosklassen – interieur fotografie voor Gekkoo

Met de leuke bende van Gekkoo werk ik al een hele tijd samen. Van toen ze nog Kindervreugd noemden. Tijdens de zomervakanties fotografeer ik regelmatig hun kampen, spelletjes, en geef ik af en toe workshops smartphone fotografie. Deze keer was het eens iets anders.

Door de corona-maatregelen waren er heel wat kampen afgelast. Zeker de kampen die normaal een overnachting voor de kinderen aanboden, konden niet doorgaan. Gelukkig zaten ze bij Gekkoo toch niet stil. Ze namen deze opportuniteit om één van hun locaties te renoveren.

Nieuwe kamers, bedden, en een likje verf waar nodig.

En na zo’n aanpassingen zijn er nieuwe foto’s nodig. Op die manier kan Gekkoo de locatie ook verhuren aan scholen voor bosklassen en uitstapjes.

Voor mij als fotograaf was het alvast leuk de locatie op beeld vast te leggen en eens achter de schermen te kunnen kijken. Want als kind vroeg ik het mij altijd al af: hoe ziet de kamer van de leerkrachten er eigenlijk uit? Slapen die ook in een stapelbed?

En nu kan ik de vraag die ik in het 5de leerjaar voor het eerst stelde eindelijk beantwoorden: Ja, de leerkrachten slapen ook in stapelbedden!

En nu hebben ze bij Gekkoo foto’s van hun locatie en ik heb mijn antwoorden.

Heb jij ook foto’s nodig van jouw locatie? Stuur me dan snel een mail op frederic@fredography.be.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *