Event fotografie voor de ‘The Big Score’ sessies in heel Vlaanderen

Voor The Big Score mocht ik half Vlaanderen afreizen om hun The Big Score sessies in beeld te brengen. Vier verschillende locaties op zo’n twee maanden tijd. Goed voor sessies over 8 onderwerpen, met steeds 8 startups per onderwerp.

Het concept van The Big Score is vrij simpel: Je hebt 8 startups uit een specifieke sector die elk hun pitch komen brengen. Vervolgens leggen 4 panelleden hen het vuur aan de schenen met enkele rake vragen.

De pitches en vragenronde gaan snel. Zo blijft het interessant en kan er op een halve dag heel wat besproken worden.

De onderwerpen voor de sessies waren: digital health, wellbeing, HRtech, EDtech & Learning tech, mobility, Proptech & energy, sustainability, en manufacturing.

Elk onderwerp had ook een specifiek experten panel. Zo waren de vragen steeds relevant voor de specifieke industrie. De experten kwamenvan PwC, Four & Five, SmartFin, ORSI, POLESTAR, Schneider Electric, AB InBev, …

En dat alles steeds in geweldige locaties zoals Orsi Academy, Interoffices Brussels Expo, The Beacon, en Thor park.

De verwachtingen van The Big Score

De week voor de sessies kreeg ik van de organisatie steeds een handige briefing. Op de sessies zelf verliep alles dan ook steeds vlot.

Ik kwam aan en fotografeerde de panelleden, de sprekers, en indien mogelijk het publiek. Ook tijdens de netwerkpauzes ging ik aan de slag. De helft van de tijd fotografeerde ik de mensen in gesprek en de andere helft bewerkte ik al foto’s.

De foto’s stuurde ik doorheen de dag al door zodat er social posts gemaakt konden worden. De dag nadien kon ik in de voormiddag dan alle foto’s bewerkt doorsturen. Op tijd voor de nieuwsbrief en posts.

Enkele foto’s van The Big Score in The Beacon, Antwerpen

Enkele foto’s van The Big Score in Orsi Academy, Melle

Enkele foto’s van The Big Score in Thor Park, Genk

Enkele foto’s van The Big Score in Interoffices, Brussel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *