Foto-challenge: Fruit fotograferen

Foto challenge Fruit fotograferen

Na een korte pauze zijn we weer terug met de wekelijkse foto challenge. Elke week verzin ik 4 challenges en mogen mijn lieve volgers op Twitter kiezen welke ik ook effectief uitvoer. Deze week was dat het fotograferen van fruit.

Extra vitamientjes kon ik wel gebruiken, dus ging ik met plezier naar de winkel om wat stukken fruit te kopen. Niet te veel, want ik wil ook niets moeten weggooien omdat het te lang is blijven liggen.

Met wat appels, een tros bananen (ik heb ze liefst al een beetje bruin) en een zakje clementines (dank u Sinterklaas) kwam ik weer terug thuis.

Na wat nadenken over de aanpak heb ik besloten 1 appel te gebruiken voor deze shoot. Ik wou natuurlijk niet meer fruit aansnijden dan ik ging kunnen opeten. En aangezien het niet gigantisch lang tot etenstijd was, leek het mij dus een goed idee mij niet vol te eten met bananen, appels, en clementines.

Wie weet maak ik daar morgen nog extra foto’s mee.

Met 1 lamp en een zwarte achtergrond maakte ik een simpele setup. Maar wel eentje die mij een tof resultaat bezorgde. Het resultaat kan je trouwens hieronder zien.

Heb jij een leuk idee voor een challenge? Stuur mij een mailtje en dan steek ik die graag mee in de volgende poll!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *