Eventfotografie reportage voor FD Seminarie bij ORSI in Melle

Orsi in Melle

Voor FD magazine fotograaf ik al enkele jaren hun seminaries. Hun team en ik zijn goed op elkaar ingespeeld en begrijpen wat de andere nodig heeft en zou kunnen hebben. Op die manier maken zij er een geweldig event van en ik maak ik prachtige event reportages.

Deze keer ging het FD Seminarie over Robotics & Finance. De beste locatie voor een seminarie met dat onderwerp is natuurlijk de ORSI Academy in Melle. Daar leren ze chirurgen om met robots betere operaties uit te voeren.

Een locatie die er dus niet alleen prachtig uitziet, maar ook nog eens de financiële medewerkers van verschillende bedrijven kan inspireren om ook hun werk sneller en beter uit te (laten) voeren.

Mijn taak als event fotograaf by FD magazine

Voor FD magazine maak ik dus al een hele tijd reportages. Op die manier weet ik welke foto’s de organisatie verwacht. En nog belangrijker: wanneer ze die verwachten.

Naast het maken van foto’s van de locatie, de sprekers, en de deelnemers doe ik namelijk ook live verslaggeving. Tijdens het seminarie bewerk ik al enkele foto’s in Lightroom zodat de social media manager deze kan delen op Twitter, Facebook, en LinkedIn.

De rest van de foto’s wordt de dag nadien aangeleverd zodat deze in de nieuwsbrief gebruikt kunnen worden en later ook geprint kunnen worden in het FD magazine.

Eventfoto’s die ik steeds maak voor het FD seminarie zijn:

  • Beelden van de sprekers in actie
  • Het aandachtig publiek
  • De netwerkende mensen tijdens de pauzes
  • Portretten van de sprekers
  • Eventuele foto’s van de locaties en rondleidingen.

Ook op zoek naar een fotograaf om jouw event in beeld te brengen?

Follow my blog with Bloglovin

Meer artikels lezen:

One thought on “Eventfotografie reportage voor FD Seminarie bij ORSI in Melle”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *