Het vastleggen van speciale momenten: awards, erkenningen en prestaties

Soms het is een onderdeel van het event, soms is het het hele event: Awards en prijzen uitreiken. Waarom en hoe je deze laat vastleggen op de foto, lees je hier!

Het uitreiken van een prijs is mogelijks het hoogtepunt van je event. Zeker en vast al voor degene die de prijs mag ontvangen. Een foto van het moment is dan ook nog eens een extra leuk herinnering om te delen.

Zo kan de winnaar en de organisatie de foto’s gebruiken voor een social post te plaatsen. Om de prijs nog eens te highlighten, om de winnaar extra in de kijker te zetten, en natuurlijk om de reden van de uitreiking nog eens extra te highlighten.

Natuurlijk is het dan ook belangrijk dat de fotograaf klaar staat voor die momenten. Door vooraf af te spreken wat de tijdstippen zullen zijn en hoeveel prijzen er overhandigd worden, kan je daar als organisatie bij helpen.

Het kan ook handig zijn om de presentator te betrekken. Zo kan die met de fotograaf bespreken hoe de overhandiging exact zal gebeuren en eventueel hoe die kan helpen met de juiste foto’s te behalen.

De foto’s van de awards of prijsuitreiking kan je vervolgens gebruiken op allerlei manieren.

Zo kan de winnaar de foto gebruiken als visual bij een social post over de reden dat die gewonnen heeft. De service of het product nog eens goed in de kijker zetten.

De award werkt namelijk als social proof dat je service of product echt wel goed is. De beste zelf.

Het kan ook dienen om het team dat mee heeft gewerkt om die award mogelijk te maken even te bedanken. 

Jouw award uitreiking in beeld laten brengen? Vraag nu je offerte aan!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *