Portfolio

Als professionele fotograaf is het belangrijk te focussen op enkele niches. Voor mij persoonlijk is dat de corporate niche. Als Belgisch fotograaf breng ik dan ook met veel plezier en expertise de dagelijkse activiteiten en speciale momenten van jouw bedrijf in beeld.

Concreet ben ik:

Met o.a. deze bedrijven werkte ik al samen: Bose International, Huawei Mobile Belgium, Omnia Vastgoed, Tuerlinckx Advocaten, HR magazine, Land Rover Belux, Codit, Ekonomika Alumnia, STIB/MIVB, …

Mocht je over mijn fotowerk en services vragen hebben, mag je mij gerust een mailtje sturen op frederic@fredography.be. Ik voorzie al je vragen graag van een antwoord.

Naast het fotograferen van je event of bedrijfsactiviteiten, help ik je ook graag verder door je aan te leren zelf foto’s te maken en hoe deze te gebruiken op sociale media.

Dit doe ik o.a. in de vorm van workshops. Mocht je interesse hebben in een smartphone fotografie workshop, kan je me altijd even contacteren om jouw specifieke vereisten te bespreken.

Daarnaast help ik jouw bedrijf ook graag met het optimale gebruik van sociale media. Of het nu LinkedIn, Instagram, en zelfs TikTok is. Ik sta je met veel plezier bij met het maken en beheren van je content.