Smartphone fotografie workshop voor jouw bedrijf

Frederic Paulussen - Fotograaf Antwerpen

Smartphone fotografie is nog nooit zo populair geweest als de afgelopen paar jaren. Met de fabrikanten die zich focussen op steeds betere camera’s in hun toestellen, is dat niet meer dan logisch. Een workshop fotografie met smartphone kan dan ook niet uitblijven.

Naast zelf foto’s te maken voor bedrijven, vind ik het super leuk om uit te leggen wat een goede foto maakt. Dit is in de vorm van een smartphone fotografie workshop nog eens een heel stuk leuker.

We bespreken samen hoe je een goede compositie kan maken, enkele tips die je helpen je foto’s direct beter te maken, hoe je de foto’s kan bewerken, en online delen.

Smartphone fotografie workshop in jouw bedrijf?

Dat kan zeker. Ik maak de workshop graag op maat naar de niche en noden van jouw bedrijf. Of je nu in de HR of IT zit, ik pas mijn uitleg en voorbeelden graag aan naar jouw wereld.

Standaard duurt de smartphone fotografie workshop twee en half uur.

Fotografeer je activiteiten met je smartphone tijdens de workshop

We beginnen met een luik theorie waarin we de compositie in smartphone fotografie bespreken en hoe je deze makkelijk kan verbeteren in jouw eigen foto’s. Met enkele tips maken we je foto’s vervolgens nog eens een beetje beter.

Daarna gaan we praktisch aan de slag en maken we ook effectief foto’s. Om dit zo vlot mogelijk te laten verlopen en iedereen evenveel hulp te kunnen bieden, raad ik dan ook aan de groepen kleiner dan 12 personen te houden.

Op die manier kan iedereen vrij rondlopen om enkele kleine oefeningen te voltooien. Het is een smartphone fotografie workshop, dus dit praktische luik kan zeker niet ontbreken.

Daarna overlopen we de verschillende apps die je kan gebruiken om je foto’s te bewerken. Die gaan we dan ook gebruiken om de foto’s die we net maakten te bewerken. Wat doen al die functionaliteiten eigenlijk met je foto?

Daarna overlopen we hoe je je foto op social media en andere online platformen kan gebruiken. Dit met oog op privacy en wetgeving, maar natuurlijk ook met een oog op het behalen van de beste resultaten.

Interesse in een workshop smartphone fotografie bij jouw bedrijf?

Meer artikels lezen:

4 thoughts on “Smartphone fotografie workshop voor jouw bedrijf”

  1. Beste

    Ik ben geïnteresseerd in een workshop smartphone fotografie voor een klein groepje leerlingen.
    Ik zou graag eens de mogelijkheden horen.

    Groetjes
    Iris

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *