Foto verhaal: Even een tussenstop op weg naar huis

Voor een klant moest ik naar het zuidelijkste deeltje van ons land. Daar hadden ze namelijk een samenwerking met een ander bedrijf dat ze graag even in beeld wilden voor hun communicatie.

De plaats van afspraak was vlak voor het bord dat de Franse grens aanduidt. Een eindje rijden dus. Zeker in acht genomen dat het een vrij korte opdracht was. Om mijn dag zo efficiënt mogelijk in te delen besloot ik onderweg nog wat location-scouting te doen.

Met de camera in de hand en Google Maps op de smartphone ging ik aan de slag. Als snel vond ik een verlaten kasteel dat een prachtig viewpoint zou hebben. De klim op de heuvel was intens, maar de moeite waard. Het kasteel had inderdaad een mooi uitzicht over de vallei.

Hoewel het uitzicht prachtig was, vond ik de kleine details veel mooier. De planten die uit de muren groeiden, het prachtige rode mos, en de vele vlinders die rondfladderden.

Plots zie ik deze varen uit de muur groeien. Hoog boven de grond. Als ik er recht onder ging staan viel het zonlicht er prachtig op.

Op het einde van de dag waren zowel de klant als ik tevreden met de foto’s van die dag. En dat is een autoritje van drie uurtjes meer dan waard!

Op zoek naar een fotograaf om jouw bedrijf in beeld te brengen? Neem dan snel contact op! info@fredericpaulussen.be

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *