Tentoonstelling met mijn smartphone foto’s in Bozar – Huawei Belgium

Zoals je op mijn sociale media waarschijnlijk al wel zag, stel ik samen met Huawei tentoon in Bozar te Brussel. Hoe of wat lees je hier.

Als Huawei Ambassadeur vroegen ze me of ik wou deelnemen aan deze tentoonstelling om smartphone fotografie meer in de kijker te zetten. Natuurlijk moest ik geen seconde twijfelen.

Vanaf vandaag kan je tot en met 24 december 2017 gratis terecht in de nieuwe Bozar Lab. Daar vind je natuurlijk mijn foto’s, maar ook die van de andere Huawei Ambassadeurs: Jonathan, Hendrik, David, Bouchta en Elien.

Naast de ambassadeurs vind je ook een zaaltje met foto’s van 50 andere fotografen. Ze namen deel aan de wedstrijd via Instagram en werden door een professionele jury geselecteerd. 10 van hen wonnen zelfs een Huawei Mate 10 Pro om nog meer foto’s te maken in de toekomst.

In de laatste zaal vind je de Instagrammers. Enkele bekende voorbeelden zijn: Average Rob, Ruben Parthoens en _sofie.w_.

 

De toegang is volledig gratis, dankzij Huawei. Meer info, en andere tentoonstellingen in Bozar, vind je op hun website.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *