Foto verhaal: Smartphone fotografie in Brugge

Brugge - Web-19

Als smartphone fotograaf en zakelijk fotograaf, wissel ik vaak af tussen toestellen. Ten alle tijden heb ik beide bij. Toch heb ik weinig foto’s van ik met mijn camera of smartphone in de hand. In Brugge maakte ik eens werk van enkele foto’s van mijn nieuw toestel.

Mijn vriendin en ik waren een dagje naar Brugge. Als uitstapje tussendoor. In het begijnhof zag ik haar een foto nemen van de kleine huisjes aan de zijkant. Ik wisselde snel haar smartphone voor mijn toen gloednieuwe Huawei Mate 20 Pro en nam deze foto.

Een foto die ik graag gebruik in mijn blogposts en workshops over smartphone photography. Waar ik anders steeds de foto’s moet gaan maken en in scene moet zetten, had ik nu eindelijk eens een spontane foto.

Interesse om een workshop te boeken? Contacteer me dan snel op info@fredericpaulussen.be

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *