Fotoverslag: seminarie in Salons van Edel te Wilrijk

Salons van Edel in Wilrijk

Eén van de klanten waar ik al sinds het begin van Fredography met werk, is HR Magazine. Ze organiseren per jaar verschillende seminaries, meestal in Salons van Edel.

Van die seminaries hebben ze graag beelden voor hun sociale media, website, en geprinte magazines.

Ondertussen weet ik al wat ze van mij verwachten als eventfotograaf (link) en weten zij dat ze die verwachtingen ook zeker ingelost zien. 

  • Fotograferen van netwerk moment op een seminarie
  • Close-up foto van buffet in salons van Edel
  • Buffet bij seminarie in Salons van Edel

Zo willen ze graag tijdens het event al foto’s op te delen met quotes op Twitter en LinkedIn. Maak ik tijdens de pauzes portretten van de sprekers en de deelnemers met mijn mobiele studio. En stuur ik hen de dag nadien al de foto’s door zodat deze integraal naar Facebook en de nieuwsbrief kunnen worden geüpload.

De laatste seminaries gingen steeds door op een nieuwe toplocatie in Wilrijk. Salons van Edel was tot kort een krot. En dat mag je letterlijk nemen.

De versterkte hoeve was in verval geraakt en werd niet opgelapt. Gelukkig is het gebouw sinds een jaar weer helemaal opgeknapt. In Salons van Edel kan je terecht voor seminaries, trouwfeesten, en zoveel meer. Als fotograaf is het een waar genot om daar te fotograferen vanwege de mooie locatie en grote ramen.

Salons van Edel in Wilrijk. Dit is het hoofdgebouw. Links zie je een deel van de hoeve waar nog enkele zalen en een restaurant te vinden zijn.

Tijdens de seminaries van HR magazine zorg ik dat er voldoende foto’s worden gemaakt van elke spreker. Met deze foto’s 

Tijdens het netwerkmoment achteraf blijven ik en mijn camera ook steeds aanwezig. We fotograferen nog enkele deelnemers die een professionele headshot willen, en de netwerkende mensen die genieten van een lekker drankje (de alcoholvrije cocktails van Salons van Edel zijn de moeite waard).

  • Fotograaf op netwerkevent in Wilrijk
  • Netwerk event fotograferen in Salons van Edel te Wilrijk
  • Professionele netwerk events

Zoek je naar een fotograaf voor jouw bedrijfsevent vast te leggen? Druk dan zeker op onderstaande knop!

One thought on “Fotoverslag: seminarie in Salons van Edel te Wilrijk”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *