Voor Land Rover Belux op avontuur met de Defender 90

Product foto van Land Rover Defender 90

Land Rover heeft niet echt een introductie nodig. De wagens hebben een avontuurlijke uitstraling en ditto motorkracht. Het is dus zonde om ze zomaar op een geasfalteerde weg te fotograferen. Daarom vroeg Land Rover Belux me op avontuur te gaan in ons eigen landje met hun Defender 90.

Foto-content voor Land Rover

De vraag was om als bedrijfsfotograaf content aan te leveren voor hun blog en sociale media. Het was dus niet alleen belangrijk dat ik foto’s maakte van het avontuur, maar ook een verslagje maakte. Deze kan je op hun website lezen.

Tijdens het weekendje weg had ik verschillende avonturen om over te schrijven in het artikel. Van Pairi Daiza tot de Grotten van Han. Ook daar moesten natuurlijk beelden gemaakt worden.

Weg van het asfalt en de bossen in. 

Tijdens het prachtige golden hour ging ik elke avond op stap. Ik zocht de kleinere paadjes op met de wagen om hem vervolgens bij het mooiste licht te fotograferen. Met een beetje planning en know-how van hoe je op zoek moet naar zo’n weggetjes, sta je er van versteld hoeveel je er eigenlijk wel kan vinden in België.

Jouw product verdient het natuurlijk ook om mooie foto’s en verhalen te krijgen zoals Land Rover.

Aarzel dus niet en vraag nu een offerte aan voor jouw product!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *