Giveaway van 3 gratis portretsessies: Voor professionals, grapjassen of de bomma.

Wie me volgt op Twitter zal het misschien al gezien hebben. Ik had het idee om een giveaway te doen. En ik ga dat ook effectief doen! Hoe, wat, en voor wie lees je alles in deze blogpost!

Ik had (ludiek) getweet dat ik de gezichten van de mensen hier online wel beu was gezien. Dat komt natuurlijk door de huidige lockdown en mijn verhoogde social media gebruik. 

Maar wat als een grappig bedoelde tweet begon, groeide in mijn gedachte uit naar een echt idee. En hier zit ik nu, de regels voor deelnames uit te schrijven. Dus laten we er gewoon inspringen!

Hoe deelnemen aan de portretsessie give away?

Dat is heel simpel, stuur me een e-mail op frederic@fredography.be. De deadline hiervoor is 4 mei 2020. 

In dat mailtje schrijf je waarom jij vindt dat je de sessie verdient en wat je met de foto’s wil bereiken en de antwoord op volgende schiftingsvraag:

Hoeveel foto’s heb ik gemaakt voor onderstaande timelapse van 10 seconden. Wetende dat een seconde video bestaat uit 24 frames en er zo’n 1 à 2 seconden beeldmateriaal onbruikbaar is.

Wat krijg je als je wint:

Wel, een portretsessie natuurlijk. Maar wat houdt dat exact in? Vooraf een kennismakend gesprek per telefoon van 30 minuten, vervolgens fotograferen we 1 uur lang op locatie, en doe ik tot 2 uur aan fotobewerkingen achteraf..

We maken verschillende foto’s zodat je achteraf een leuke selectie beelden kan verwachten. 

Full body shots en iets meer close-up.

Locatie A, locatie B, locatie C, …

Je mag tussen de 5 en 10 foto’s van jezelf verwachten. Die mag je, mits naamvermelding, gebruiken op sociale media, je marketing, website, communicatie, … . 

Wanneer moeten de portretsessies plaatsvinden?

We spreken samen een tijdstip af dat voor ons beide past. Toch zet ik er een deadline op. De fotosessies moeten plaatsvinden tot 6 weken na het opheffen van de lockdown maatregelen.

Waar mogen de portretsessies plaatsvinden?

Ik ga de sessies limiteren tot de ruime regio’s rond Antwerpen, Gent, en Brussel. Verder bespreken we vooraf de locatie. Dit kan bij jouw thuis, op locaties in de stad, of in de natuur nabij de steden.

Dit hangt eigenlijk gewoon af van wat jij met je foto’s wil bereiken en welk verhaal je naar buiten wil brengen.

Wie mag er meedoen?

Iedereen. Of je de foto’s nu voor persoonlijk gebruik wil hebben als cadeautje of voor professioneel gebruik om jezelf meer de in de kijker te zetten. Iedereen die een portret kan gebruiken mag meedoen.

Waarom ik dit doe?

Ik wil na de lockdown onder de mensen komen. Nieuwe mensen leren kennen. Nieuwe mensen fotograferen. Je kan dus wel stellen dat ik dit doe uit sociaal egoïsme. Toch doe ik het ook omdat veel mensen de portretten verdienen. Ik lees dagelijks zo’n toffe verhalen op Twitter en LinkedIn, en dat moet beloond worden!

Nog wat wettelijke info:

Deze wedstrijd wordt  georganiseerd door Fredography BV (BTW BE 0685.841.270- gevestigd te Elzenhoutstaat 13, 2610 Wilrijk. Deelnemers dienen ouder te zijn dan 18 jaar. De wedstrijd loopt vanaf 20 april 2020 tot en met 4 mei 2020.

Deelnemer doe je via een mailtje te sturen met jouw verhaal naar frederic@fredography.be. Je emailadres zal niet worden doorgegeven aan derde partijen en alleen gebruikt worden voor verder contact ivm de wedstrijd en informatie over Fredography BV.

De prijs is een 3 maal een portretsessie van 1 uur, elks ter waarde van 150 euro excl BTW. Per persoon en domicilieadres, kan er slechts één portretsessie worden gewonnen.

Ingeval van fraude of bedrog, behoudt Fredography BV het recht om deze inzendingen te weigeren zonder verdere motivatie.

Deze portretsessie dient plaats te vinden ten laatste 6 weken na de officiële opheffing van de huidige lockdown maatregelen ivm Covid-19. De foto’s blijven in principe eigendom van Fredography BV en Frederic Paulussen. De deelnemer heeft wel het recht deze foto’s te gebruiken mits naamsvermelding.

Dus stuur me nu je mailtje! En wie weet sta je binnenkort voor mijn lens!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *