Download deze contentplanner voor een geweldig 2020

Download deze contentplanner voor een geweldig 2020

Het seizoen om het nieuwe jaar te promoten is weer begonnen! En dat is bij Fredography niet anders! Om ook jou op weg te helpen met 2020 goed in te zetten, geef ik mijn content planning template gratis weg.

Tijdswinst dankzij de contentplanner

Met een contentplanning kan je makkelijk vooruitwerken. Waardoor je weer wat ruimte in je agenda krijgt om andere taken uit te voeren. Om je een idee te geven, dankzij mijn template heb ik minder dan twee uurtjes nodig om mijn volledige week te vullen met content. De blogposts schrijven natuurlijk niet inbegrepen. 😉

Maar op twee uur per week vul ik de content voor drie Instagram accounts, een Facebook-pagina en verschillende bijhorende groepen, een Pinterest account, een Twitter-profiel, en mijn LinkedIn. De rest van de week hoef ik niets meer te doen op social media.

Mocht je dat ook eens willen proberen, mag je dus gerust mijn template downloaden. Pas het zeker aan naar jouw wensen. Ik heb ter inspiratie verschillende social media platformen toegevoegd, en die lijst kan je natuurlijk verkleinen of nog verder uitbreiden.

abonneer je

* indicates required

De layout van de content planner

Per maand heb je een tabje, zodat je niet overweldigd wordt door de hoeveelheid content die je in een jaar kan en zal publiceren. Mocht je steeds goed vooruit kunnen werken, kan je altijd al aan de volgende maand beginnen. Zo creeër je een goede buffer voor jezelf indien er eens iets misgaat.

Verder zie je de kolomen voor de dagen en data. Links een kolom met inhakers. Ik vulde de meest voorkomende al voor je aan, maar vul het zeker aan met gebeurtenissen die voor jou en je bedrijf relevant zijn. Denk maar aan bedrijfsevents, kleine momenten binnen het werk, en andere activiteiten die je wil delen met je klanten.

Vervolgens heb je per social kanaal een kolom waar je de copy voor je post kan schrijven en kan vermelden welke content je er bij gaat delen. Ik zet er vaak de titel van de blogpost die ik wil delen, eventueel de link van de post, of de naam van de foto.

Je kan de kolomen natuurlijk verder aanvullen. Met meer kanalen zoals Instagram Stories, Google Business, en misschien zelfs YouTube.

Mocht je nog hulp nodig hebben bij het aanvullen of opzetten van je content planning, help ik je graag. Stuur me gerust even een mailtje op info@fredericpaulussen.be

2 thoughts on “Download deze contentplanner voor een geweldig 2020”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *