Fotoverhaal: Dempsey Hendrickx in Antwerpen Centraal Station

Van die mensen die je al eeuwen virtueel kent en dan eindelijk in levende lijve mag ontmoeten. Samen met Dempsey had ik al een tijdje het idee eens een portretsessie te doen. Die kan hij als opkomend acteur goed gebruiken.

Wie Dempsey kent van zijn vlogs, weet dat hij een heerlijke humor heeft. Als fan van de vlog was ik dan ook heel blij te zien dat Dempsey wel degelijk zo vlot en humoristisch is. Daarnaast kan hij ook super serieus zijn hoor.

Voor mij was het één van de gemakkelijkste shoots die ik al deed. Dempsey heeft met zijn acteer-ervaring namelijk een mooie range aan emoties die hij snel kan oproepen. Poseren is dan ook gewoon gemakkelijk voor hem. Een aanwijzing van mij pikte hij direct op exact zoals ik die wou.

Eigenlijk waren we tijdens de shoot meer aan het spelen dan effectief aan “het werk”. Ik denk dat ik voor ons beide spreken als ik zeg dat het een super aangename en vlotte shoot was.

Voor deze specifieke foto gebruikte in de grote hal van het Antwerpse Centraal Station als kader om Dempsey in te zetten.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *