De 3 mooiste bedrijfsevent locaties waar ik al mocht fotograferen

lobby Hotel Sofitel Brussels Europe

Als fotograaf is het heerlijk om op al die verschillende plaatsen te mogen komen. Of het nu vlakbij in België is, of iets verder in het buitenland. Het is altijd geweldig om nieuwe locaties te bezoeken, en bekende locaties nog verder te verkennen.

Een goed bedrijfsevent, receptie of seminarie, host je natuurlijk op een locatie die je bedrijf extra uitstraling geeft. Belangrijk is dat de locatie een praktische ligging heeft, visueel mooi is, en voldoende capaciteit heeft voor al je bezoekers (maar ook niet te veel).

Salons van Edel in Antwerpen

Salons van Edel in Wilrijk

De eerste locatie is alvast eentje vlakbij mij thuis. Salons van Edel in Wilrijk. Vlakbij de boomsesteenweg is dit kasteeltje verstopt tussen de bomen. Er zijn verschillende zalen van verschillende grootes, zo kan je voor elk type event welk eentje vinden.

Verder is de catering er altijd tiptop in orde. En ik kan het weten, aangezien ik deze locatie meermaals per jaar bezoek.

Ontdek hier een recent fotoverslag voor HRmag in Salons van Edel.

Art & History Museum in Brussel

Een uniekere locatie, wat het net zo leuk maakt. Het museum voor kunst en geschiedenis in Brussel. Je kan het museum vinden in het Parc du Cinquantenaire. In één van de grote zalen kan je seminaries organiseren of zelfs een volledig galadiner. 

Ontdek hier het fotoverslag voor FEFAC in het Art & History museum.

Hotel Sofitel Brussels Europe in Brussel

Hotel Sofitel Brussels Europe

Niet zo heel ver van het museum in Brussel, op de jordaanplaats, kan je het Sofitel Hotel vinden. Hoewel de zalen maar vrij standaard zijn, is de inkomhal prachtig. Op de tweede verdieping kan je je netwerk event hosten met uitzicht op de hotellobby. Wat een feest is voor de ogen.

Ontdek hier het fotoverslag voor FEDIOL in Hotel Sofitel Brussels Europe.

Bonus: Een Nordic Tipi in…

Nee, we gaan niet naar het Hoge Noorden. We blijven gewoon in België. Nog een toffe locatie om je bedrijfsevent te hosten is gewoon op je eigen bedrijfsterrein! Zo kunnen je bezoekers je bedrijf echt leren kennen. Natuurlijk blijft het België en weet je niet of het net heel hard gaat regenen, of de zon het ondraaglijk heet zal maken. Gelukkig hebben de toffe mannen van Nordic Tipis de oplossing. De tipis kan je vrijwel overal opzetten in vrij weinig tijd. Niet alleen is het heel praktisch, het ziet er ook nog eens heel tof uit!

Ontdekt hier Nordic Tipis in dit foto-verhaal.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *