Het Codit Connect event in AuditoRium4 te Gent

Auditorium4 te Gent als seminarie locatie

In Gent heb je het kantoor van Codit. Een bedrijf dat zorgt voor een digitale transformatie in verschillende bedrijven. Vorig jaar was ik al eens te gast op hun kantoor om de foto’s voor hun nieuwe website te maken. Dit jaar was ik aanwezig als event fotograaf.

Op Codit Connect nodigde ze hun huidige klanten en partners uit om te vertellen wat Codit bezig houdt op het moment, en vooral hoe de aanwezigen daar hun voordeel kunnen uithalen. In het prachtige AuditoRium4 in Gent konden de bezoekers eerst genieten van een heerlijk buffet.

Na het middag buffet was het tijd om de sprekers in de spotlight te zetten. Een uitdaging voor mij als event fotograaf, aangezien het in een donkere zaal was. Enkele technische trucjes uit de goocheldoos hielpen mij om de sprekers toch perfect vast te leggen.

Naast een fotograaf om de sprekers vast te leggen, was er ook een grafisch artiest aanwezig. Hij vormde de informatie om naar analoge infografieken. Tijdens de koffie-pauze en het netwerk event achteraf konden deze visuals dan bekeken worden. Achteraf werd een digitale kopie naar alle deelnemers gestuurd.

Achteraf kreeg ik van Naomi, de marketing coordinator bij Codit, nog volgende review:

“Frédéric is punctueel en heeft heel wat kennis om verscheidene plekken te fotograferen. Verder weet hij perfect hoe hij events op een unieke manier moet vastleggen met zijn verschillende lenzen.” – Naomi

Op zoek naar een fotograaf voor jouw bedrijfsevent?

One thought on “Het Codit Connect event in AuditoRium4 te Gent”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *